Om half zeven waren Edwin en ik present om de stekken bij de Oleanderstraat uit te zetten, zoals gebruikelijk zouden we er 5 vóór de steiger en 5 voorbij de steiger plaatsen. Helaas bleek een deel van het parcours door werkzaamheden niet bruikbaar waardoor we genoodzaakt waren om deze keer alle stekken rechts van de steiger uit te zetten. We hadden 3 afmeldingen waaronder Martin, die ligt momenteel in het ziekenhuis i.v.m. zijn knie en Piet die bezig is met een kuur. Mannen allebei heel veel stekte toegewenst en hopelijk zijn jullie er snel weer gezellig bij!!!

De loting verloopt voorspoedig voor Harm en Henk, zij loten respectievelijk ‘kop en staart’. Over het weer mogen we zeker niet klagen, het is zonnig met weinig wind en heerlijk droog. Her en der worden veel baarsjes gevangen maar echte grote brasems heb ik nog niet gezien. Ik zie Edwin alweer zijn inforondje lopen en kort daarna heeft hij toch weer een mooie brasem te pakken, hoe krijgt hij het voor elkaar!

Ik hoor later dat er toch wel  veel brasem wordt gevangen behalve dan bij Edwin, Dirk en bij mij. Weliswaar nog een kleine anderhalf uur te gaan maar ik verwacht er niet veel meer van, dan maar snel gaan wegen en rap op huis aan want deze wedstrijd wil ik liever weer snel vergeten. Van mij mag het gedeelte langs de Oleanderstraat wel gedempt worden, ik denk alleen dat degenen die wel goed brasem hebben gevangen daar anders over zullen denken hahaha.

Gelukkig komt nog steeds aan alles een eind, de top 3 van deze dag ziet er als volgt uit:

1e plaats Bouke
2e plaats Henk
3e plaats Harm

Gefeliciteerd heren, goed gedaan! Ik ga niet vertellen hoeveel kilo’s er gevangen zijn, je kan dat (en nog veel meer) allemaal terugvinden via deze link.

Dit was de laatste wedstrijd voor de vakantiestop, op 9 september gaan we weer verder met de laatste 3 wedstrijden uit de competitie. We zullen zien wie dit jaar de competitie wint, ik hoop dat iedereen weer bij deze laatste wedstrijden aanwezig zal zijn. Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie, we zien elkaar weer in september!

Groetjes van Chris.

Dagwinnaar Bouke vd Ploeg

Groetjes Chris