Ik heb met Edwin afgesproken dat wij kwart voor 7 uit gaan zetten. Bijna iedereen moest iets knippen aan de stek maar al met al viel het wel mee. We waren net klaar en 10 deelnemers waren al aanwezig. Na 10 minuten kwam Harm met nog 5 man, alleen Patrick en Theo waren niet aanwezig. Na de loting had iedereen zijn steknummer en kon dus naar de stek, alleen Cor kon zijn nummer niet onthouden. Dat heb je op zijn leeftijd, en wat gaat de tijd snel.

Harm had al getoeterd dus nu mogen we voeren. Daarna ging de wedstrijd van start en na nog geen 10 minuten had ik al vis. 2 uur later werd het ietwat donker en een paar druppels regen vielen naar beneden. Gelukkig zet het niet door, ik had het nog niet gezegd en de zon kwam alweer tevoorschijn.

Nog anderhalf uur vissen en dan gaan we wegen. En ik hoor dat diverse deelnemers brasem hebben, zelfs Edwin. De toeter is gegaan dus iedereen is aan het opruimen. Daarna gingen we wegen, bijna iedereen had vis en Don had maar liefst 8 kilo. Topper!

Maar ook de vangst van Cor kwam uiteraard aan de beurt, het werd een hele bevalling maar uiteindelijk werd het gewicht toch vastgesteld op 540 gram. Toch vis ………

De uitslag van vandaag was als volgt:
1ė Don: 8,340 kilo
2e John: 5,060kilo
3ė Koos: 3,580 kilo

Don gefeliciteerd met je vangst en de volgende keer iets minder hè! Nieuwsgierig naar de volledige uitslag? U vindt hem via deze link.

Groetjes Chris