Op deze 2e wedstrijddag waren gelukkig alle 10 de deelnemers aanwezig, ondanks dat we de autoramen moesten krabben en het best wel koud was hadden we er zin in. Het Amsterdam-Rijnkanaal lag uiteraard volledig open, er kon prima gevist worden. Martin en Dirk hebben deze keer kop en staart, nog 5 minuten en het gaat beginnen. Iedereen zit zoals altijd al lang en breed klaar, we willen allemaal zo snel mogelijk ingooien. Daar gaat hij dan, de eerste worp ligt erin en nu maar afwachten wie de eerste brasem vangt.

Het is inmiddels tien uur en niemand heeft ook maar een aanbeet gehad. Maar de dag duurt nog lang, helaas zijn er om 11.15 nog maar 3 man met vis. Het is een slechte vangst maar we hebben nog 3 uur de tijd om vis te vangen. En er is nog hoop want ik zie dat Dirk toch weer vis aan zijn haak heeft.

Nog 1 uur, met Willy gaat het trouwens wel goed. Na vorige week een 0 heeft hij maar een lichtgewicht feederhengel gekocht. En dat werkt, uiteindelijk heeft hij de eerste plaats en Koos 2e. Kijken of dat ze over 2 weken weer lukt. De nieuwe tussenstand staat ook online, u vindt hem via deze link.