W1

De 8e wedstrijd is inmiddels alweer achter de rug. We hebben deze wedstrijd door wat afmeldingen wegens andere activiteiten gevist met 9 man, het voordeel was dat we in ieder geval alle ruimte hadden tussen de stekken, zo’n 35 meter. Klein minpuntje en zeker ook aandachtspuntje was dat buurtbewoners wat mopperden over rumoer op de vroege ochtend, geluid draagt over water nou eenmaal ver dus dat is iets waar we zeker rekening mee gaan houden in de toekomst.

Met de eerste worp heb ik al meteen een brasem, dat gaat goed. Helaas heb ik een uur later verder geen vis meer gevangen. Ook Martin heeft geen beet gezien, ik hoor dat Piet een brasem heeft en dat Edwin wat baars heeft maar verder weet ik niets.

W2

Omstreeks 10:30 gaan we aan de tweede helft beginnen. Het water is op dit moment bijzonder rustig, zo heel af en toe waait er een stevig windje over de vaart. Het zonnetje is echter weg en ik heb het 2e wedstrijdgedeelte geen aanbeet meer gehad. Ook zie ik Edwin heen en weer lopen, da’s voor mij misschien een goed teken want dat betekend doorgaans dat hij geen of weinig vis heeft.

W3

Uiteindelijk blijkt iedereen (ook Edwin) toch vis te hebben, bijzonder veel is het niet maar we zijn in ieder geval niet voor niets geweest. Ik hoop dat het de volgende keer op het Johnsonpad wel beter gaat en dat we dan weer gewoon compleet zijn. We vissen na vandaag nog 3 wedstrijden en dan is de zomer competitie weer voorbij.

Tot over 2 weken.