WV3

De zomerstop is weer voorbij, we gaan de eerste wedstrijd van het 2de gedeelte van de zomercompetitie vissen. We hadden als locatie gekozen voor het achterste gedeelte langs de Trekweg, bij de blauwe brug, helaas ging dat feest even niet door ……. Om half zeven zijn Chris en ik namelijk ter plaatse en komen we tot de conclusie dat we moetenverkassen omdat er karper vissers op dit gedeelte vissen.

We zijn daarom een stuk terug gegaan (tot net na de vaartplas ) en hebben daar vervolgens alsnog de kantnummers uitgezet ( 9 plekken ) waarna we het parcours konden ‘opleuken’ met 2 mooie vlaggen van de vereniging.

WV1

WV2

Om 7 uur waren alle deelnemers op de plaats van bestemming en kon het loten beginnen. Na het loten snel naar je plek aan de waterkant en de boel installeren.

Het weer was lekker (19 graden), droog maar wel met een frisse wind over het water. De brasem deed het heel slecht vandaag dus als je een brasem ving dat zat je al snel in de top 3. Het leek vandaag daarentegen wel een baars wedstrijd, iedereen ving volop baars. Ik denk stiekem dat iedereen al aan het oefenen is voor de wedstrijd “baars peuteren” die voor zaterdag 10 september in de agenda staat.

De 2 vissers die wél een brasem wisten te vangen eindigen daardoor in de top 3, hieronder vindt u de
podiumplekken:

Nr 1 Ron Da Graca met plusminus 5,500 kilogram
Nr 2 Don Seur met plusminus 2.500 kilogram zonder brasem
Nr 3 Koos Heijnsdijk met plusminus 2.100 kilogram

Gefeliciteerd Heren!!!!!! Tot over 2 weken.Het volledige overzicht van de stand vindt u via deze link.

WV4